Hemmasäker

Vi på Hemmasäker löser dina problem, Innan de uppstår.

Behöver ni byta lås?

Lås och säkerhetsprodukter

Några förebyggande åtgärder för inbrott kan vara att investera i ett skalskydd, byta till kraftigare lås och uppbrytningsskydd på dörrar och fönster samt ett larmsystem som täcker hela er egendom.

När ni behöver byta lås eller funderar på att investera mer i er trygghet finns vi här för att guida er egenom vårt sortiment med säkerhetslösningar. Här nedan kan ni se de produkter som är mest populära bland våra kunder. Har ni någon fråga eller vill boka in ett kostnadsfritt hembesök så hittar ni våra kontaktuppgifter här nedanför.

Garagebom

Monteras över handtaget som
öppnar dubbeldörrar på garageportar.
Förhindrar att öppna och trycka upp
portarna. Finns i galv eller svart.

Säkerhetscylinderringar

VP Säkerhetscylinderringar är tillverkat
i härdat stål med en hårdhet av HRC
55. Ringen är kromad. Ringen gör det
mycket svårt att komma åt låscylindern i dörren.

Dörrspärr

För innersida av entrédörrar. För att
förhindra oavsiktlig spärrning är bygeln
försedd med 3 fasta lägen.
Levereras med skruv för montering.

Har ni någon fråga? Hör av er på…
0733 – 50 92 04 eller info@hemmasaker.se

Skalskydd – vad är det?

Skalskydd är ett vanligt begrepp när man pratar om larmsystem, men vad betyder det egentligen? Den korta versionen är att skalskydd är ungefär vad det heter – ett skydd av känsliga yttre punkter i husets ”skal”, d.v.s. framförallt dörrar och fönster.

Begreppet används för att göra skillnad mellan olika typer av skydd. Medan skalskydd omfattar hela lokalen innebär t.ex. punktskydd att man skyddar ett specifikt objekt eller ett tydligt avgränsat område.

Vad begreppet betyder i praktiken är inte fullt så självklart, eftersom olika leverantörer använder ordet skalskydd i sin marknadsföring – även om det är relativt uppenbart att det knappast kan vara komplett. Ett larmpaket med två magnetkontakter innehåller inget skalskydd om huset/lokalen har mer än en dörr och ett fönster.

Skalskyddet ska utgöra ett mer eller mindre komplett yttre skydd av en lokal eller ett avgränsat område, t.ex. en bostad eller en kontorslokal. Men beroende på området och vilken utrusning som används kan olika skalskydd ha en varierande konstruktion.

Källa – www.larmkollen.se

Hör gärna av er!

Fogdegatan 8
263 39 Höganäs

0733 - 50 92 04

info@hemmasaker.se

    Hemmasäker